αγγλικα για ενηλικες - μαθηματα αγγλικων για ενηλικες

ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ - Μαθήματα Αγγλικών για Ενήλικες - Ταχύρυθμα τμήματα Αγγλικών για Ενήλικες - Online Μαθήματα Αγγλικών για Ενήλικες - Νο1 Φροντιστήρια Αγγλικών για Ενήλικες - Πάνω από 11.000 Επιτυχόντες σε όλες τις Επίσημες Εξετάσεις Αγγλικών - Νέα Τμήματα όλο το χρόνο - Χαμηλά Δίδακτρα

Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Εξετάσεις Proficiency: έχω ακούσει ότι για να πάρεις το Proficiency χρειάζεται να ξέρεις "απεριόριστο" λεξιλόγιο. Ισχύει;

Φυσικά όχι! Μπορεί το λεξιλόγιο το οποίο πρέπει να διαθέτει ένας υποψήφιος Proficiency να είναι εκτεταμένο, άλλο όμως εκτεταμένο και άλλο απεριόριστο. 

Αυτό που πρέπει να ξέρει ο υποψήφιος είναι οι "σωστές" λέξεις, δηλαδή αυτές που εμφανίζονται με τη μεγαλύτερη συχνότητα στις εξετάσεις Proficiency, γι' αυτό και πρέπει να απευθυνθεί για την προετοιμασία του σε ένα φροντιστήριο με εμπειρία και εξειδίκευση στο Proficiency, όπως η Ευρωδιάσταση.

Η μέθοδος διδασκαλίας παίζει επίσης καθοριστικό ρόλο προκειμένου να μεγιστοποιηθεί ο αριθμός νέων λέξεων που μαθαίνει ο υποψήφιος ανά ώρα διδασκαλίας ή μελέτης.

Επιλέγοντας Ευρωδιάσταση για να προετοιμαστείτε για το Proficiency, μπορείτε να είστε σίγουροι για τη μεγιστοποίηση της απόδοσής σας, τόσο σε επίπεδο classwork όσο και σε επίπεδο homework.

Αντίθετα, αν κάποιος προσπαθήσει να προετοιμαστεί μόνος του για Proficiency ή απευθυνθεί σε κάποιο "άσχετο" φροντιστήριο ή μεμονωμένο καθηγητή Αγγλικών, το πιθανότερο είναι να βρει τον εαυτό του να πελαγοδρομεί, ασχολούμενος με τη "λάθος" ύλη.