αγγλικα για ενηλικες - μαθηματα αγγλικων για ενηλικες

ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ - Μαθήματα Αγγλικών για Ενήλικες - Ταχύρυθμα τμήματα Αγγλικών για Ενήλικες - Online Μαθήματα Αγγλικών για Ενήλικες - Νο1 Φροντιστήρια Αγγλικών για Ενήλικες - Πάνω από 11.000 Επιτυχόντες σε όλες τις Επίσημες Εξετάσεις Αγγλικών - Νέα Τμήματα όλο το χρόνο - Χαμηλά Δίδακτρα

Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

IELTS - γιατί να επιλέξω Ευρωδιάσταση για προετοιμασία IELTS;Επιλέγοντας να συνεργαστείτε με την Ευρωδιάσταση για να προετοιμαστείτε για τις εξετάσεις IELTS™, κάνετε μία σίγουρη επιλογή. Στα 20 χρόνια παρουσίας μας στο χώρο της εκπαίδευσης ενηλίκων, "μετράμε" πάνω από ΕΝΤΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ επιτυχημένους υποψήφιους σε όλες τις επίσημες εξετάσεις Αγγλικών, στο σύνολό τους ενήλικες.
Διδάσκουμε μόνο ξένες γλώσσες και μόνο ενήλικες. 
Οι καθηγητές Αγγλικών στην Ευρωδιάσταση διαθέτουν όλοι 10-20 χρόνια πείρα αποκλειστικά σε ενήλικες, με έμφαση στην ταχύρυθμη προετοιμασία πτυχίων.
Διεκπεραιώνουμε εκ μέρους του υποψηφίου την αίτηση συμμετοχής του στις εξετάσεις IELTS™.
Για τους υποψήφιους που ενδιαφέρονται για μεταπτυχιακά στην Αγγλία προσφέρουμε 1 ώρα δωρεάν consultation η οποία αφορά α) επίλυση σχετικών αποριών ή β) βοήθεια στη σύνταξη σχετικών εγγράφων. 
Εφιστούμε την προσοχή στους υποψήφιους του IELTS στο γεγονός ότι πολλές "εταιρίες" που διαφημίζονται ως "ειδικοί στην προετοιμασία για IELTS" δεν είναι καν νόμιμα, αδειοδοτημένα κέντρα ξένων γλωσσών με ότι αρνητικό αυτό συνεπάγεται για τον υποψήφιο για το IELTS (ανυπαρξία ελέγχου των προσόντων των διδασκόντων, κανένα εχέγγυο ποιότητας κλπ). Πολλά επίσης φροντιστήρια με άδεια για διαφορετικό αντικείμενο εκπαίδευσης κάνουν "αρπαχτές" παραδίδοντας και μαθήματα IELTS, επίσης παράνομα και αυτονόητα χωρίς κανένα ουσιαστικό και τυπικό εχέγγυο ποιότητας.