αγγλικα για ενηλικες - μαθηματα αγγλικων για ενηλικες

ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ - Μαθήματα Αγγλικών για Ενήλικες - Ταχύρυθμα τμήματα Αγγλικών για Ενήλικες - Online Μαθήματα Αγγλικών για Ενήλικες - Νο1 Φροντιστήρια Αγγλικών για Ενήλικες - Πάνω από 11.000 Επιτυχόντες σε όλες τις Επίσημες Εξετάσεις Αγγλικών - Νέα Τμήματα όλο το χρόνο - Χαμηλά Δίδακτρα

Τρίτη, 11 Αυγούστου 2015

Πτυχίο Αγγλικών και εύρεση εργασίας στον ιδιωτικό τομέα.

Aγγλικά και αγορά εργασίας: άλλο να "καταλαβαίνεις" Αγγλικά και άλλο να ΞΕΡΕΙΣ Αγγλικά! 

Κατά την άποψή μας, ο κάτοχος πτυχίου Αγγλικής γλώσσας που περιλαμβάνει εξέταση σε όλους τους τομείς χρήσης της Αγγλικής γλώσσας (μεταξύ αυτών έκθεση και προφορικά), π.χ. Lower Michigan ECCE και Proficiency Michigan ECPE, σαφώς υπερτερεί έναντι ενός κατόχου πιστοποίησης Αγγλικών που ΔΕΝ περιλαμβάνει εξέταση στους τομείς αυτούς. Αυτοί είναι οι 2 τομείς που μετράνε περισσότερο για κάθε εργασία, για κάθε εργοδότη. Το να "καταλαβαίνεις" Αγγλικά δεν λέει ΤΙΠΟΤΕ στις μέρες μας. Η Αγγλική γλώσσα είναι τόσο διαδεδομένη που ακόμα και αυτοί που ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ Αγγλικά, "καταλαβαίνουν" (λίγα) Αγγλικά.

Πολλοί ενήλικες που δηλώνουν ότι «ξέρουν» Αγγλικά, ουσιαστικά εννοούν ότι απλώς «καταλαβαίνουν» Αγγλικά, δηλαδή τα καταφέρνουν σχετικά καλά στην «παθητική» χρήση της Αγγλικής γλώσσας (κατανόηση γραπτού λόγου και - σε μικρότερο βαθμό – αγγλόφωνων (συν)ομιλητών). Αυτονόητα, μία τέτοιου είδους «γνώση» της Αγγλικής γλώσσας μόνο ολοκληρωμένη δεν μπορεί να θεωρηθεί, εάν κάποιος θέλει να είναι ανταγωνιστικός στην αγορά εργασίας.


Οι περισσότερες επιχειρήσεις αναζητούν προσωπικό που να μπορεί κατά πρώτο και κύριο λόγο να μιλάει και να γράφει Αγγλικά σε υψηλό επίπεδο, όχι απλά να τα καταλαβαίνει.  

Ο υποψήφιος θα πρέπει να μπορεί να συναλλάσσεται με ευχέρεια στα Αγγλικά, είτε αυτό σημαίνει να μιλάει στο τηλέφωνο ή face to face με Αγγλόφωνους, είτε να μπορεί να συντάξει επιστολές, fax και e-mail στα Αγγλικά. 

Επομένως, θεωρούμε ότι ο κάτοχος πιστοποίησης Αγγλικής γλώσσας που περιλαμβάνει εξέταση σε όλους τους τομείς χρήσης της Αγγλικής γλώσσας (μεταξύ αυτών και η παραγωγή προφορικού και γραπτού λόγου) σαφώς πλεονεκτεί έναντι ενός κατόχου πιστοποίησης που δεν περιλαμβάνει εξέταση στους τομείς αυτούς.


Η παρακολούθηση ενός ολοκληρωμένου προγράμματος εκμάθησης της Αγγλικής γλώσσας σε μία εξειδικευμένη σχολή Αγγλικών για ενήλικες, είναι ο ταχύτερος, αποδοτικότερος και οικονομικότερος τρόπος για να βελτιώσει ένας ενήλικος τις ικανότητες του στην παραγωγή προφορικού και γραπτού λόγου στην Αγγλική γλώσσα. 

Η Ευρωδιάσταση παρέχει στους σπουδαστές της προγράμματα τα οποία δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην «ενεργητική» χρήση της Αγγλικής γλώσσας (γραφή και ομιλία) και όχι μόνο στην παθητική χρήση της (κατανόηση γραπτού λόγου και ακουστικών κειμένων). Χάρη στην ειδική μέθοδο (R.A.R.) που έχει αναπτύξει και χρησιμοποιεί στα προγράμματά της η Ευρωδιάσταση, οι σπουδαστές παρουσιάζουν θεαματική βελτίωση στην «ενεργητική» χρήση της Αγγλικής γλώσσας σε σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ και η προετοιμασία για Lower και Proficiency ολοκληρώνεται στο 1/2 ή και στο 1/3 του «συνήθους» χρόνου που διαρκεί στα φροντιστήρια Αγγλικών για ενήλικες.

Επικοινωνήστε με ένα από τα κέντρα Ευρωδιάσταση για περισσότερες πληροφορίες.