αγγλικα για ενηλικες - μαθηματα αγγλικων για ενηλικες

ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ - Μαθήματα Αγγλικών για Ενήλικες - Ταχύρυθμα τμήματα Αγγλικών για Ενήλικες - Online Μαθήματα Αγγλικών για Ενήλικες - Νο1 Φροντιστήρια Αγγλικών για Ενήλικες - Πάνω από 11.000 Επιτυχόντες σε όλες τις Επίσημες Εξετάσεις Αγγλικών - Νέα Τμήματα όλο το χρόνο - Χαμηλά Δίδακτρα

Τρίτη, 14 Οκτωβρίου 2014

Agglika online – mathimata agglikwn gia enilikes online

Εάν θέλετε να μάθετε Αγγλικά γρήγορα, αποτελεσματικά και οικονομικά, αλλά δεν υπάρχει στην πόλη ή στην περιοχή που μένετε κάποιο εξειδικευμένο φροντιστήριο Αγγλικών για ενήλικες, μπορείτε να απευθυνθείτε στην Ευρωδιάσταση. Η Ευρωδιάσταση προσφέρει ταχύρυθμα live μαθήματα Αγγλικών μέσω Internet, αποκλειστικά για ενήλικες. Ο εξ αποστάσεως σπουδαστής παρακολουθεί το τμήμα που θα επιλέξει σε πραγματικό χρόνο, όπως και ο σπουδαστής που έχει φυσική παρουσία στην τάξη, συμμετέχοντας σε ένα “ζωντανό” μάθημα και αλληλεπιδρώντας με τους καθηγητές του και τους υπόλοιπους σπουδαστές. Μοναδική προϋπόθεση είναι να διαθέτει γρήγορη και αξιόπιστη σύνδεση Internet.

Ταυτόχρονα, η Ευρωδιάσταση παρέχει στους σπουδαστές που παρακολουθούν τα μαθήματα Αγγλικών εξ αποστάσεως και helpline (πρόσθετο καθηγητή) μέσω της οποίας μπορούν να επιλύσουν τυχόν πρόσθετες απορίες.

Οι σπουδαστές που θα εγγραφούν στα προγράμματα Αγγλικών που παρέχει η Ευρωδιάσταση, μπορούν να επωφεληθούν από πολύ συμφέρουσες προσφορές:

1) Έως 63% έκπτωση στα δίδακτρα των προγραμμάτων αρχαρίων έως Lower και έως 50% έκπτωση στα δίδακτρα των προγραμμάτων Proficiency.
2) Δώρο 2η ξένη γλώσσα (για πρόγραμμα μέχρι ίσης αξίας με αυτό των Αγγλικών, με καταβολή μόνο εγγραφής και δυνατότητα αξιοποίησης εντός 10 ετών).
3) Bonus άμεσης εγγραφής.

Οι παραπάνω προσφορές ισχύουν για το μήνα Οκτώβριο.

Η Ευρωδιάσταση είναι ένα από τα πιο γνωστά και καταξιωμένα φροντιστήρια Αγγλικών για ενήλικες, με πάνω από 11.000 επιτυχημένους υποψήφιους Lower και Proficiency στο ενεργητικό της. Η Ευρωδιάσταση διατηρεί ακαδημαϊκή συνεργασία με την Ελληνοαμερικανική Ένωση, επίσημο εξεταστικό φορέα Lower Michigan ECCE και Proficiency Michigan ECPE στην Ελλάδα. Η Ευρωδιάσταση έχει επίσης βραβευθεί με Certificate of Recognition από την Ελληνοαμερικανική Ένωση για τη συνεισφορά της στη διάδοση της Αγγλικής γλώσσας στην Ελλάδα.

 Δείτε εδώ όλες τις προσφορές για ταχύρυθμα μαθήματα Αγγλικών (αρχαρίων, Lower, Proficiency)