αγγλικα για ενηλικες - μαθηματα αγγλικων για ενηλικες

ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ - Μαθήματα Αγγλικών για Ενήλικες - Ταχύρυθμα τμήματα Αγγλικών για Ενήλικες - Online Μαθήματα Αγγλικών για Ενήλικες - Νο1 Φροντιστήρια Αγγλικών για Ενήλικες - Πάνω από 11.000 Επιτυχόντες σε όλες τις Επίσημες Εξετάσεις Αγγλικών - Νέα Τμήματα όλο το χρόνο - Χαμηλά Δίδακτρα

Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ: ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ.

Καθώς τα Αγγλικά γίνονται όλο και πιο απαραίτητα στην αγορά εργασίας, όλο και περισσότεροι ενήλικες σπεύδουν να μάθουν Αγγλικά ή να βελτιώσουν τις γνώσεις τους. Η σωστή επιλογή μίας σχολής εξειδικευμένης στους ενήλικες αποτελεί αναμφίβολα βασική προϋπόθεση για την επιτυχία του εγχειρήματος. 

H Ευρωδιάσταση παρέχει ταχύρυθμα προγράμματα εκμάθησης Αγγλικών, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των ενήλικων σπουδαστών.


Για παράδειγμα, τα τμήματα Αγγλικής γλώσσας στην Ευρωδιάσταση λειτουργούν πρωί, απόγευμα και βράδυ και συμβαδίζουν. Ο σπουδαστής μπορεί να αλλάξει ωράριο οποτεδήποτε χρειαστεί, να αναπληρώσει μαθήματα που τυχόν έχασε ή να παρακολουθεί εναλλάξ πρωί-βράδυ, ανάλογα με τις υποχρεώσεις του και το γενικότερο πρόγραμμά του. Με το πρόγραμμα αυτό, ακόμα και εργαζόμενοι με κυλιόμενο ωράριο / βάρδιες (π.χ. νοσηλευτικό προσωπικό, εργαζόμενοι στις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας, προσωπικό τραπεζών που εργάζεται σε 24ωρη εξυπηρέτηση πελατών κλπ.) μπορούν να παρακολουθήσουν χωρίς ουσιώδεις απώλειες μαθημάτων.
 
Ένα άλλο βασικό πλεονέκτημα των κέντρων ξένων γλωσσών Ευρωδιάσταση είναι ότι  η προετοιμασία για την απόκτηση διπλωμάτων ολοκληρώνεται στο 1/2  ή ακόμα και στο 1/3  του χρόνου που συνηθίζεται στα φροντιστήρια ενηλίκων, γεγονός που αυτονόητα οδηγεί και σε σημαντική εξοικονόμηση κόστους.  

Στα κέντρα ξένων γλωσσών Ευρωδιάσταση, ένας αρχάριος προετοιμάζεται για την απόκτηση του Lower σε 12-18 μόλις μήνες (πρόγραμμα Start-Lower). Εάν έχετε γνώσεις μεσαίου επιπέδου, η προετοιμασία ολοκληρώνεται σε 6-9 μήνες (πρόγραμμα Link-Lower). Τέλος, αν έχετε δώσει ξανά για Lower χωρίς επιτυχία στο παρελθόν, αρκούν 3 μήνες προετοιμασίας (πρόγραμμα Lower 1-2).

Επίσης, η Ευρωδιάσταση προσφέρει τη δυνατότητα στους σπουδαστές της να προετοιμαστούν αποτελεσματικά για το Proficiency σε 7-9 μόλις μήνες, χάρη στο ειδικό πρόγραμμα σπουδών Powerprof. To Powerprof είναι ειδικά σχεδιασμένο για σπουδαστές που δεν διαθέτουν πρόσφατο Lower και βασίζεται σε μεγάλο ποσοστό σε βιβλιογραφία ειδικά γραμμένη για σπουδαστές με αυτά τα χαρακτηριστικά (ενήλικες χωρίς πρόσφατο Lower). Εάν κάποιος δεν βιάζεται τόσο, υπάρχει και το πρόγραμμα προετοιμασίας Prof 1+2 που ολοκληρώνεται σε 13-16 μήνες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ευρωδιάσταση διατηρεί ακαδημαϊκή συνεργασία με το H.A.U., επίσημο εξεταστικό φορέα Lower Michigan (ECCE) και Proficiency Michigan (ECPE) στην Ελλάδα.

Όλα τα προγράμματα που παρέχει η Ευρωδιάσταση συνοδεύονται από γραπτή εγγύηση σπουδών και γραπτή εγγύηση τήρησης χρονοδιαγράμματος.

Σε ό,τι αφορά το κόστος, υπάρχουν προσφορές για όλα τα προγράμματα που μπορεί να αξιοποιήσει κάθε ενδιαφερόμενος. Επίσης, υπάρχουν ειδικά πακέτα προσφορών για ταυτόχρονη εγγραφή δύο ή περισσότερων σπουδαστών.